Jul 2018

 

Var inte rädd för mörkret

julkonsert med vokaltrion titania

1541159490811

Nu nalkas den signade juletiden, och vi i titania vill bjuda in till en stämningsfull julkonsert a cappella tisdagen den 18:e december kl 18:30 på Allégården (Södra Allégatan 4). Vi presenterar ett varierat program denna stilla natt, med sånger från medeltid till nutid, på svenska, engelska, franska och latin, och blandar friskt de mest välkända julsångerna med mer sällsynta guldkorn som vi tycker är värda att uppmärksammas. Så var inte rädd för mörkret, utan ta med dig familj och vänner och kom och lyssna på oss denna ljuva bella notte då det strålar en stjärna förunderligt blid. Vi önskar er alla en strålande jul och glans över vita skogar!

Deck the halls with boughs of holly, and welcome to our concert with beautiful songs to celebrate the holy night when il est né le divin enfant. We wish you a merry Christmas and a wonderful evening with us! Veni!

Biljetter till konserten kostar 60 kr för vuxna (barn går gratis) och finns att köpa här. Begränsat antal platser, så vänta inte för länge…

PS: Den som vill komma i julstämning ännu tidigare är varmt välkommen att lyssna på oss på julmarknaden på Gunnebo slott, den 24-25 november och 1-2 december! Vi sjunger på olika platser på marknaden kl. 12-13 alla dagar.

Det går också att lyssna på några smakprov av våra julsånger här:

Jul, jul, strålande jul

Veni Emmanuel